Wist je dat Blauwkous op de Beauty Trade Special stond?

Wist je dat Blauwkous op de Beauty Trade Special stond?

Wist je dat Blauwkous afgelopen weekend, op 6, 7 en 8 april, schitterde op de Beauty Trade Beurs Special in de Jaarbeurs in Utrecht? Het was een primeur voor ons om ons te presenteren op dit prestigieuze evenement. Met trots introduceerden we onze Blauwkous Minis, kleine eenmalige gebruikspakketjes die veel aandacht trokken.

De animo was ongekend en het gevoel van enthousiasme was overweldigend! De vraag was zo groot dat onze voorraad binnen de kortste keren was uitverkocht. Dit is echt een bewijs van het vertrouwen en de interesse die mensen hebben in onze producten.

Vooral onze hologram tas was een eye-catcher, vooral bij het jongere publiek. Daarom hebben we besloten om nieuwe minis te maken die speciaal gericht zijn op de doelgroep van 9 tot 16 jaar!

Vanwege het overweldigende succes hebben we besloten om vanaf nu op meerdere beurslocaties deel te nemen. We zijn vastbesloten om onze producten aan een breder publiek te laten zien en nog meer mensen kennis te laten maken met de kwaliteit en effectiviteit van Blauwkous.

Blijf op de hoogte van onze avonturen en komende evenementen! Samen gaan we voor nog meer succes en stralende resultaten.

 

 

Terug naar blog